tarot

vidovitost

Tarot i vidovitost

Tarot karte predstavljaju samo jedan od načina za razumijevanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovaj ezoterični sistem bio je jedan od najpopularnijih tokom 15. vijeka. Tarot u sebi sadrži drevno i mistično znanje.

Da bi došli do željenih odgovora iz sfere Tarota, potrebno je da imamo određeno iskustvo i znanje. Ali sama percepcija intuicije i vidovitosti jako je važna kada je Tarot u pitanju. Produhovljena energija Tarota u vremenu, kroz razne simbole, ali i vizije uvijek je dala najbolje odgovore.

Vidovitost je sama po sebi dar, koji u zavisnosti od osobe može biti upotrebljen za savjete, pomoć i predviđanje budućnosti. Kada se spoji energija Tarota sa vidovitošću, dobijamo izbrušen kristal od neprocenjive vrijednosti. Kroz sistem tarot i vidovitost dolazimo do suštine određenih vibracija koje su veoma jake u odnosu na postavljeno pitanje.

Tarot i vidovitost pomaže vam da zaobiđete životne prepreke!

Tarot karte nisu ključne u odgovoru, jer daju cjelokupan uvid u situaciju, ali su veoma detaljne u sagledavanju onog što znamo, ali i onoga što naše oko nije vidjelo. Možemo doći do uvida u potpuno nove detalje koji će dati drugi smisao i pogled na viđenje stvari u vezi postavljenog pitanja. Vidovitost otkriva ono nevidljivo i daje mogućnost racionalnog čitanja Tarota kroz percepciju nepoznatih stepenica. Tarot se sastoji iz Velike i Male Arkane gdje svaka karta ima svoju vibraciju i svoje određeno značenje. Kada se izabere tehnika rada i postavi pitanje, potrebno je da pitač i tumač pažljivo sa poštovanjem pristupe Tarotu, bez velike žurbe, jer Tarot karte su meditativnog karaktera i imaju neograničenu energiju u sebi.

U tehnici Tarot i vidovitost možemo dobiti jasnije slike i odgovore, ali i više detalja na koje treba obratiti pažnju. Pitanja koja možemo postaviti mogu biti od veoma jednostavnih do onih veoma složenih, gdje možemo pristupiti preko Anđeoskih sfera. Pri pristupanju sistemima Tarot i vidovitost čitač, odnosno, vidovnjak kroz određene mantre anđelima otvara pozitivnu energiju i na taj način pospješuje mogućnost predviđanja događaja. Struktura pitanja u sistemu tarot i vidovitost je veoma raznolika i kada je Tarot u pitanju uglavnom se počinje od ljubavnih pitanja, pitanja karijere sve do meditacije i spoznaje višeg Ja.

Tehnika Vidovitosti nam pomaže da uđemo u mistični svijet Tarota, ali i vibracija i na taj način postajemo promatrači svega onoga što želimo da saznamo. Negdje u dubini Tarota nalaze se odgovori na sva pitanja, ali i mnoge tajne koje kroz sistem tarot i vidovitost možemo otkriti. Ova dva sistema, tarot i vidovitost imaju veliku moć u predviđanju budućnosti i otkrivanju mnogih tajni u interakciji skladnih ili neskladnih energija ljudskog postojanja i sudbina.

Tarot i vidovitost – online savjetnici za sve vaše probleme!

vidovnjaci

Vidovnjaci

U drevna vremena vidovnjaci su koristili mnogobrojne simbole, magične biljke i slušali zvukove na osnovu kojih su interpretirali budućnost…

Tarot

Tarot

Tarota kao oblik tradicionalnih simbola predstavljaju jednu od najzastupljenijih tehnika u razumijevanju ljudskih sudbina…

tarot-centar

Tarot centar

Mnoge osobe se često nalaze na životnoj prekretnici i često ne mogu naći način kako da preuzmu kontrolu nad svojim životom…

Tarot vidovitost

Tarot i Vidovitost

Tarot karte predstavljaju samo jedan od načina za razumijevanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovaj ezoterični sistem bio je jedan od najpopularnijih…